U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

METALFOOD@ and IMPOFAD

Het verzamelen van informatie over producenten en verdelers van levensmiddelenadditieven op de Belgische markt.

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.

U bent uitgenodigd om deel te nemen aan een vrijwillige enquête. Voordat u deelneemt, is het belangrijk om dit document, dat het doel en de praktische aspecten van de enquête beschrijft, door te nemen.

Hoewel bekend is dat zware metalen en andere chemicaliën in voeding voorkomt, is het minder duidelijk hoeveel van deze onzuiverheden in voedseladditieven aanwezig zijn en hoe dit onze gezondheid kan beïnvloeden. In het MetalFood@-project en Impofad-project kwantificeren we de aanwezigheid van onzuiverheden in voedseladditieven die veel voorkomen op de Belgische markt. De andere doelstellingen zijn het beoordelen van de mogelijke bijdrage van de inname van deze onzuiverheden via voedingsadditieven en het bepalen van het risico voor de menselijke gezondheid. Door deze vragenlijst in te vullen, helpt u ons de producenten en verdelers van voedseladditieven in België te identificeren, zodat een overzicht te krijgen van de beschikbare voedseladditieven op de Belgische markt.

 

De enquête wordt georganiseerd door Sciensano, dat optreedt als verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking.

(1) Mijn deelname aan deze enquête is gebaseerd op geïnformeerde toestemming en ik kan mijn toestemming te allen tijde intrekken zonder opgave van reden (zonder de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking ervan aan te tasten).

(2) Ik begrijp dat ik door deel te nemen aan deze enquête geen directe persoonlijke voordelen zal ontvangen. De informatie verkregen uit deze enquête kan bijdragen aan een beter begrip van de impact van voedseladditieven op de gezondheid van Belgen.

(3) Alle informatie die ik verstrek, zal uitsluitend worden gebruikt voor de doeleinden van deze studie. Sciensano zal deze informatie alleen gebruiken voor algemene statistische doeleinden. Wetenschappelijke publicaties kunnen worden opgesteld op basis van de resultaten van de enquête, maar mijn persoonlijke gegevens, indien verstrekt, zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

(4) De persoonlijke gegevens (werkveld) worden door Sciensano opgeslagen tot 31/07/2026. Ik heb het recht om Sciensano te verzoeken om toegang tot, rectificatie of verwijdering van mijn persoonlijke gegevens, of een beperking van de verwerking, evenals om een kopie. Deze rechten en het recht om mijn toestemming in te trekken worden mij gegarandeerd door de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens. Eventuele vragen hierover kunnen worden gericht aan de Data Protection Officer van het Studiecentrum via dpo@sciensano.be.

 

Eventuele verzoeken/vragen kunnen per e-mail worden gestuurd naar:

Dr. WAEGENEERS Nadia (studiecoördinator voor MetalFood@-project) : Nadia.Waegeneers@sciensano.be

GOSCINNY Séverine (onderzoeker voor Impofad-project) : Goscinny.Severine@sciensano.be

VANSNICK Céleste (onderzoeker voor MetalFood@-project en Impofad-project) : Celeste.Vansnick@sciensano.be

 

Door te klikken op “Accepteer eerst onze gegevensbescherming” geef ik mijn toestemming om deel te nemen aan deze studie.

 

Voor meer informatie, bezoek onze projectpagina hier voor MetalFood@ en hier voor IMPOFAD of neem contact met ons op via Celeste.Vansnick@sciensano.be