0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Voedingssupplementen op basis van algen

Voedingssupplementen zijn producten die gebruikt worden om extra nutriënten op een geconcentreerde wijze te consumeren naast de normale voeding. Ze kunnen bijvoorbeeld extra vitamine, metalen of voedingstoffen bevatten. Met deze bevraging zullen we proberen om een goed beeld te vormen van het gebruik van deze producten zodat mogelijke gezondheidsrisico’s geïdentificeerd kunnen worden. Hiervoor hebben we consumptie data nodig, die momenteel nog niet beschikbaar is voor sommige recent geïntroduceerde voedingssupplementen in België. De informatie verzameld door deze enquête zal ons helpen om een beter beeld te vormen van de consumptie.

De variëteit in voedingssupplementen breidt ook constant uit. Een relatief nieuw voorbeeld hiervan zijn voedingssupplementen gebaseerd op blauwgroen algen (cyanobacteriën). Tijdens het laatste deel van deze bevraging leggen we de focus op deze groep om een beeld te krijgen van hun consumptie in België.

 

Bedankt om deel te nemen aan deze enquête.

Er zijn 21 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.