U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Onkruid in akkerbouw

 

Uit de praktijk blijkt dat voedselgewassen met onkruid kunnen worden gecontamineerd, zowel tijdens de oogst als tijdens het verwerkingsproces. De onderstaande vragenlijst maakt deel uit van een onderzoeksproject dat tot doel heeft een beeld te krijgen van mogelijke factoren die een rol spelen bij de contaminatie van voedselgewassen met onkruid.

 

Beste deelnemer,

 

Het doel van deze vragenlijst is om informatie te verzamelen over de landbouwomstandigheden en -praktijken op uw gewassen in het algemeen worden toegepast.

Als u vragen heeft, meer informatie over de studie wenst of hulp nodig heeft bij het invullen van de vragenlijst, aarzelt u dan niet om uw vragen door te sturen naar het volgende e-mailadres: assessment@sciensano.be

 

Dit project wordt gefinancierd door de Belgische Federale Overheidsdienst  Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu (contract RT 19/4 TROPAL; 2019-2021).

 

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.