0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

HALT 2021 - Instellingsvragenlijst

Beste,

Alvast bedankt om deel te nemen aan deze HALT-studie (Healthcare-associated Infections and Antimicrobial use in Long-Term Care Facilities). Via deze weg willen we het aantal zorginfecties en antimicrobieel gebruik in Belgische chronische zorginstellingen in kaart brengen. Dit laat toe om meer inzicht te krijgen in de belangrijkste infecties die zich in deze instellingen voordoen, en om antibiotica doeltreffender te gebruiken. 

In deze link kan u de instellingsvragenlijst terugvinden.

Elke deelnemende instelling dient één instellingsvragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst verzamelt informatie met betrekking tot belangrijke structurele kenmerken & werkingskenmerken en antibiotica‐ en infectiepreventiepraktijken in de instelling. Deze vragenlijst dient niet noodzakelijk op de dag van de studie ingevuld te worden. Dit mag ook gebeuren kort voor of kort na de dag van de studie.

 

­Vergeet op het einde niet op verzenden te klikken, zodat de data effectief verstuurd worden.


In geval van inhoudelijke vragen of eventuele technische problemen kunnen jullie terecht op halt@sciensano.be of het nummer 02/642 54 03.

Alvast bedankt voor uw deelname!