U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Ontdek of u in aanmerking komt voor de bijverdienste als enquêteur

 

Bent u sociaal geëngageerd en op zoek naar een bijverdienste in uw regio? Dan is de bijverdienste als enquêteur misschien wel iets voor u! Sciensano, het Belgisch instituut voor gezondheid, organiseert in 2023 voor de 7de keer de nationale gezondheidsenquête. Dit gebeurt in samenwerking met Statbel, het Belgisch Statistiekbureau, dat steeds op zoek is naar goede enquêteurs. De nationale gezondheidsenquête gaat over gezondheid, levensstijl en gebruik van gezondheidszorg in België. Beleidsmakers gebruiken de resultaten van dit grootschalig epidemiologisch onderzoek om het gezondheidsbeleid te verbeteren. Grondige en correcte dataverzameling ligt aan de basis van een succesvol onderzoek. Daar kan u een rol in spelen!

 

Als enquêteur motiveert u geselecteerde mensen om deel te nemen aan de enquête. U neemt contact op door al eens langs te gaan bij de mensen thuis. Daar probeert u een afspraak te maken voor het interview op een tijdstip dat de gezinsleden aanwezig kunnen zijn. Als u de enquête afneemt, stelt u vragen op basis van vooraf opgestelde vragenlijsten. De antwoorden worden met behulp van een laptop geregistreerd. Per enquête die u afneemt, ontvangt u een forfaitair bedrag. Als enquêteur gaat u een engagement aan om een 50-tal personen te bevragen, verspreid over 2023. Heeft u hier nog geen ervaring mee? Geen probleem! Een training en ondersteuning wordt voorzien. U wordt altijd in uw eigen regio ingezet op momenten die voor u uitkomen. Heeft u interesse in deze bijverdienste? Vul de korte vragenlijst in om te zien of u in aanmerking komt!